Älä missaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta - ilmoittaudu jo tänään!

Anna salsafestareiden viedä sinut mennessään! Maailman huippuohjaajat valtaavat tanssilattian!

Addy Mendoza

Kuubalainen Addanelis Maria Mendoza on tällä hetkellä yksi kuubalaisen salsan ja afrokuubalaisten tanssien suurimmista supertähdistä. Addy Mendoza on aloittanut tanssiuransa 5-vuotiaana osana lasten klassisen tanssin akatemiaa "Ballet di Camaguey".

Vuonna 2007 hän valmistui Luis Casas Romeron taidekoulusta modernin kuuban tanssijaksi. Vuonna 2011 hän sai diplomin "Bachiller in Art" -taidekoulusta "Manuel Munoz Cedenos". Lisäksi Addy Mendoza on erikoistunut kuubalaiseen kansantanssiin korkeakoulussa (Isa) ja aloitti uransa vuonna 2013 Ballet Folkloristico di Camagueyssa ja hänestä tuli koreografisen koostumuksen opettaja "Luis Casas Romero" -taidekoulussa.

Tällä hetkellä Addy Mendoza on yksi suosituimmista kuubalaisista tanssijoista, joka kiertää ympäri maailmaa opettamassa ja jakamassa intohimoaan tanssiin. Hänellä on yli 30 000 seuraajaa sosiaalisessa mediassa ja hän on luonut arvostetun uran erityisesti afrokuubalaisen ja salsan ladies style Fusion -tanssityylinsä ansiosta.

Alain & Katerina

Tämä kuubalaisen tanssin huippupari on aina täynnä positiivista energiaa, olivatpa he sitten esiintymässä tai opettamassa!

Alain Rueda on syntynyt Santiago de Cubassa ja valmistunut Santiagon Escuela de Instructores de Arte -koulusta. Hänet tunnetaan intohimostaan kulttuuria ja perinteitä kohtaan, ja opettajana hänen erikoisalaansa on opettaa ihmisiä tuntemaan kuubalaisen musiikin rytmi uudella tavalla. Katerina Mik on venäläissyntyinen tanssilahjakkuus. Opiskeltuaan klassisia lajeja, kuten balettia ja modernia jazzia, hän rakastui kuubalaiseen salsaan. Hänen tavaramerkkinsä on tanssityyli täynnä naisellisuutta ja aistillisuutta.

Tällä parilla on syvällinen tietämys afrokuubalaisesta kulttuurista ja perinteisistä kuubalaisista tansseista. He ovat tunnettuja kyvystään opettaa tanssijoita luomaan yhteys musiikin ja liikkeen välille. He opettavat kuubalaisia tanssityylejä, kuten kuubalaista salsaa, timbaa, rumbaa ja näiden tyylien yhdistelmiä Baila-festivaaleilla. Tämän ihanan ja ammattitaitoisen parin tunneilta huokuu positiivista energiaa ja inspiraatiota kaikille!

Azael

Esittelyssä Azael!

Valmistaudu sytyttämään tanssilattia intohimolla, tarkkuudella ja puhtaalla energialla! Tutustu Azaeliin, dynaamiseen tanssinopettajaan, joka on täällä nostamassa tanssisi uusiin korkeuksiin.

Vuosien kokemuksella ja rakkaudella liikettä kohtaan Azael tuo ainutlaatuisen sekoituksen tyylejä, tekniikoita ja tarttuvaa innostusta jokaiselle tunnille, jota hän opettaa.

Olitpa sitten aloittelija, joka astuu ensimmäistä kertaa tanssilattialle, tai kokenut tanssija, joka haluaa hioa taitojaan, Azaelilla on jotain erityistä varattuna sinulle.

Liity Azaelin tanssiyhteisöön jo tänään ja anna elämän rytmin viedä sinut unohtumattomalle matkalle!

Cuban Flex

Kutsumme kaikki tanssin harrastajat! Oletko valmis vapauttamaan sisäisen rytmisi ja hallitsemaan erilaisia sähköistäviä tyylejä? Cuban Flex on porttisi eloisan liikkeen maailmaan! Dynaamisen, kokeneista tanssijoista koostuvan kaksikon johdolla Cuban Flex tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden oppia ei yhtä, ei kahta, vaan kolme kiehtovaa tanssityyliä, jotka saavat sinut groovaamaan hetkessä.

Ensimmäisenä vuorossa on reggaetonin tarttuva energia. Tämä karibialainen tanssityyli on yhdistelmä afroamerikkalaisia, latinalaisamerikkalaisia ja nykyaikaisia vaikutteita. Sen valloittava rytmi, jolle ovat ominaisia voimakkaat tahdit ja tarttuvat melodiat, saa sinut liikuttamaan lanteitasi ja hartioitasi kiistatta. Cuban Flex opastaa sinua reggaeton-tanssin keskeisissä askelissa, aina tyypillisestä sivulta toiselle -shufflesta dynaamiseen jalkatyöhön ja leikkisiin käsivarsien liikkeisiin.

Lähde seuraavaksi matkalle Afrikan sydämeen voimakkaan ja ilmeikkään afrotanssityylin avulla. Afrotanssissa on kyse yhteydestä juuriin ja oman perimän juhlistamisesta. Se on tunnettu maadoittavasta energiastaan, jossa korostuvat dynaamiset lonkkaliikkeet ja valloittavat rytmikuviot. Cuban Flexin ohjaajat tutustuttavat sinut afroliikkeiden rikkaaseen sanastoon, auttavat sinua hyödyntämään sisäistä voimaasi ja ilmaisemaan itseäsi vangitsevan kehonkielen avulla.

Cuban Flexin ohjaajilla on tarttuva rakkaus tanssiin, joka varmasti sytyttää oman intohimosi. Oletko siis valmis astumaan tanssilattialle itsevarmasti ja tyylillä? Liity Cuban Flexiin ja lähde liikkeen, rytmin ja itseilmaisun matkalle!

Javier De La Rosa

Javier, joka on voittanut vuoden 2006 suosituimman kuubalaisen salsa-dj:n palkinnon ja Bacardi DJ Competition 2003 -kilpailun finalisti, on yksi jännittävimmistä latino-dj:istä. Hän muutti Yhdistyneeseen kuningaskuntaan Havannasta, Kuubasta, jossa hän työskenteli Castilliton kulttuurikeskuksessa ja oli mukana erilaisissa musiikkitoiminnoissa. Hän on ollut DJ:nä Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja ympäri Eurooppaa saapumisestaan lähtien jo yli 10 vuoden ajan soittaen Salsaa ja Timba Cubana, Reggaetonia, latinalaisen Hip-Hopin ja R&B:n musiikkia tilaisuuteen sopivaksi. Häntä esiteltiin iD London -lehdessä (lokakuun 2005 painos) yhtenä Yhdistyneen kuningaskunnan johtavista nousevista esiintyjistä urbaanin latinomusiikin saralla. Hän on tukenut monia Kuuban suurimpia muusikoita konserteissa Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Ranskassa. Näihin kuuluvat "los Van Van", "Pupy y los que son son", "Maykel Blanco", "Elito Reve", "Sierra Maestra", "Osvaldo Chacon", "Paulito FG", "Sur Caribe", "Manolito Simonet y su trabuco" ja "Candido Fabre".

Tällä hetkellä hänet voi löytää soittamassa eri klubeilla ja tapahtumissa Lontoossa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa sekä Euroopan suurimmissa salsatapahtumissa.

Jessica & Alain

Jessica Díaz (dominikaaninen ja espanjalainen)

Ammattitanssija ja koreografi eri tyyleissä: Latinalaisen tanssin (bachata & salsa), hip hopin, korkokenkätekniikan, jazzin, nykytanssin ja akrobatian. Koulutettu Espanjan ja New Yorkin parhaissa tanssikouluissa 6-vuotiaasta lähtien ja urbaanin bachatan edelläkävijä. Hän on työskennellyt monissa espanjalaisissa TV-ohjelmissa, kuten "Tanssii tähtien kanssa", "The Voice" ja tanssijana konserteissa laulajien kanssa (Luis Fonsi, Topic, AS7, Juan Magan, Sharlene, Red One). Hän on opettanut työpajoja vuodesta 2007 lähtien monissa maissa, kuten mm: Espanjassa, Ranskassa, Italiassa, Israelissa, Kyproksella, Libanonissa, Kroatiassa, Marrakechissa, Australiassa, Arabiemiirikunnissa, Slovakiassa, Irlannissa. Hänet tunnetaan seksikkäästä tyylistään ja akrobatiastaan.

Palkinnot: World Bachata Fusion (Espanja 2016), espanjalaisen TV-ohjelman "Yo bailo bachata" voittaja, 2nd World Salsa Summit (Miami 2016) Bachata Cabaret -luokka.

Alain Soldek (kuubalainen)

Ammattitanssija ja laulaja, joka välittää voimaa, intohimoa ja energiaa tunneillaan ja esityksissään. Tämä monipuolinen taiteilija aloitti harjoittelunsa Kuubassa, jossa hän on osallistunut tanssitapahtumiin jo varhaisesta iästä lähtien. Teini-ikäisenä hän muutti Eurooppaan, jossa hän jatkoi tyylinsä kehittämistä bachatassa ja salsassa. Tällä hetkellä hän on yksi niistä opettajista, joilla on eniten oppilaita Espanjassa. Tänä vuonna hän debytoi laulajana uudella bachata-hitillä "Mientes" yhdessä veljensä Dustin Richien kanssa.Hänet tunnetaan ainutlaatuisesta tyylistään, askelistaan, liikkeistään ja hahmoistaan.

Kirenia Cantin

Kirenia Cantin Diaz on palannut toisen kerran opettamaan Baila Bailassa! Viime kerralla hänen työpajansa olivat supersuosittuja ja hän ilahdutti oppilaitaan vahvalla energiallaan ja taitavilla tunneillaan.

Kirenia syntyi Kuubassa vuonna 1981. Hän aloitti tanssiopintonsa 5-vuotiaana. Kirenia on ollut mukana useissa tanssikouluissa ja -seurueissa, kuten Kansallisteatterissa, Kulttuuritalossa ja Tony Menedezissä.

Vuonna 1998, 16-vuotiaana, hän perusti yhden Kuuban kuuluisimmista kabaree-kouluista, Tropicana Islandin. Siellä Kirenia oli kuuluisan taiteellisen johtajan Santiago Alfonson ohjauksessa neljän vuoden ajan, ja hän valmistui Tropicana Islandilta vuonna 2002. Nykyään Kirenia asuu Italiassa, jonne hän muutti vuonna 2002.

Kirenia on tanssinut Euroopan kuuluisimmissa salsakongresseissa maailmankuulun Maykel Fontsin kanssa. Kirenia on esiintynyt myös useissa italialaisissa tv-ohjelmissa.

Kirenian sensuelli ja naisellinen vartaloliike yhdistettynä vahvaan tanssitekniikkaan on tehnyt hänestä erittäin kuuluisan ja hänet on tunnustettu yhdeksi salsamaailman parhaista naistanssijoista.

Upeaa Kireniaa pidetään eleganssin ja aistillisuuden kuningattarena, ja hänen tanssityylinsä tuo esiin kuubalaisen naisen eleganssin. Tämän vuoden festivaaleilla sinulla on mahdollisuus oppia ja haastaa itsesi tämän upean tanssijan Ladies Styling Master Class -työpajoissa!

Wilmer & Maria

Kuuban Havannasta kotoisin olevat Wilmer ja Maria ovat dynaaminen salsakaksikko, joka on tunnettu taiteellisuudestaan ja intohimostaan. Molemmat valmistuivat vuonna 2000, Wilmer arvostetusta Escuela Nacional de Arte (ENA) -korkeakoulusta arvostetulla Diploma Bailerin Professor -tittelillä ja Maria maineikkaasta Bailarina Tropicana Havannan tanssiakatemiasta. Heidän opintonsa eivät rajoittuneet vain salsaan, vaan he syventyivät monenlaisiin tyyleihin ja hallitsivat kuubalaisen rumban folkloristisen sielun, baletin teknisen tarkkuuden, nykytanssin ilmaisuvoiman ja espanjalaisen tanssin eleganssin. Tämä rikas perusta ei ainoastaan hionut heidän teknisiä taitojaan, vaan herätti heissä myös syvää arvostusta tanssin taiteellista kudosta kohtaan.

Wilmerin matka ENA:ssa ei koskenut vain akateemista opetusta. Hänen lahjakkuutensa ja tarmonsa johtivat hänet "Dance of Body" -tanssiryhmään, joka sytytti hänen intohimonsa esiintymiseen entisestään. Täällä hän hioi lavaesiintymistään ja tutki tanssin voimaa tarinankerronnan muotona. Myöhemmin hän siirtyi "Show de la Habanan" ja arvostetun "Conjunto Folklorico Nacional de Cuban" sähköistävään energiaan. Nämä kokemukset tutustuttivat hänet kuubalaisen tanssin rikkaaseen historiaan ja kulttuuriseen merkitykseen ja valmistivat häntä tulemaan paitsi esiintyjäksi myös tämän elinvoimaisen taidemuodon lähettilääksi.

Vaikka Marian taiteellinen polku oli erillinen, sillä oli monia yhtäläisyyksiä. Hänen opetussuunnitelmansa Bailarina Tropicana Havannassa vastasi Wilmerin opetussuunnitelmaa, ja se antoi hänelle vankan perustan kuubalaisesta rumbasta, baletista, nykytanssista ja espanjalaisesta tanssista. Tämä yhteinen tausta erilaisissa tanssityyleissä olisi myöhemmin heidän taiteellisen kumppanuutensa kulmakivi. Heidän henkilökohtaiset kokemuksensa synnyttivät heissä myös syvän kunnioituksen perinteitä kohtaan ja kaipuun tutkia uusia luovia mahdollisuuksia kuubalaisen salsan parissa.

Mercedes Sayut

Tutustu tanssin rytmiin Mercedes Sayutin kanssa!

Liity uskomattoman Mercedes Sayutin seuraan tanssimatkalle, jollaista et ole koskaan ennen nähnyt! Mercedes on enemmän kuin vain tanssinopettaja, hän on intohimoinen koreografi ja esiintyjä, joka on valmis sytyttämään rakkautesi tanssiin.

Mercedes tuo jokaiselle tunnille eri tyylien yhdistelmän ja runsaasti kokemusta. Hänen dynaaminen lähestymistapansa ja sitoutumisensa positiivisen ja osallistavan ympäristön luomiseen tekevät jokaisesta oppitunnista tilaisuuden kasvuun ja itseilmaisuun.

Olitpa sitten aloittelija tai kokenut tanssija, Mercedeksen tunnit on suunniteltu haastamaan ja innostamaan, ja ne vievät tanssitaitosi uusiin korkeuksiin.

Älä missaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta - ilmoittaudu jo tänään!

Koe salsan rytmit BAILA BAILAn ohjauksessa salsafestareilla 2024!

Carlos Correa

Oletko koskaan haaveillut liitävästäsi vaivattomasti tansssilattialla,rytmin sykkivän suonissasi?

Etsi ei enempää! Kuubalainen Carlos, salsan mestari, valloittaa Suomen tarttuvalla energiallaan ja mestarillisella opetuksellaan.

Saavuttuaan Suomeen Carlosin intohimo tanssiin sytytti nopeasti paikallisen salsakohtauksen. Vain kolmessa vuodessa hänen lahjakkuutensa ja aurinkoinen luonteensa kiinnittivät tunnetun Baila Baila -tanssikoulun perustajan San Miguelin huomion. Tunnistaen hengenheimolaisen, San Miguel tarjosi Carloselle himoitun paikan tanssiryhmässään, nostattaen Carlosin Suomen salsanäyttämölle.

Carlos ei kuitenkaan ole pelkästään ilmiömäinen tanssija, vaan myös lahjakas opettaja. Hänen tunnit ovat legendaarisia niiden energisen tunnelman ansiosta. Kuvittele astuvasi huoneeseen, joka sykkii latinalaisten rytmien tahtiin, missä Carlosin lämmin persoonallisuus ja kristallinkirkkaat opetusmenetelmät saavat jopa monimutkaisimmat salsaliikkeet tuntumaan saavutettavissa olevilta.

Olipa sitten täydellinen aloittelija, joka haluaa oppia paritanssi salsan perusvaiheet, tai kokenut tanssija, joka haluaa hioa rueda-taitojaan, Carlosin tunnit sopivat kaikille tasoille.

Valmistaudu haasteeseen, nauruun ja puhtaaseen liikkumisen iloon Carlosin asiantuntevan opastuksen alla. Hänen tarttuva innostus koukuttaa sinut heti ensimmäisestä tunnista lähtien. Älä missaa tätä tilaisuutta vapauttaa sisäinen salsatähtisi – tule oppimaan Kuubalaisen Carlosin kanssa ja löydä tanssin taika!

Jose Mesa

Josen intohimo tanssiin syttyi syvällä sukelluksella Kuuban juurille.

Hän hioi taitojaan arvostetussa Escuela Conjunto Folklorico Nacional de Cubassa, missä hän upposi perinteisen kansantanssin ja suosittujen tanssien rikkaaseen maailmaan. Vuonna 2008 valmistunut José ei kuitenkaan ollut valmis lopettamaan repertoaarinsa laajentamista. Seuraavana vuonna hän aloitti opinnot Escuela Narciso Medinassa, laajentaen rajojaan edelleen nykytanssin avulla.

Tämä monipuolinen koulutus osoittautui korvaamattomaksi, kun José liittyi Conjunto Folklorico Universitario de Cubaan. Täällä hän ei ollut vain tanssija; hän oli tarinankertoja. Hän herätti eloon kuubalaisia perinteitä lavalla, vangiten yleisöä erilaisissa tapahtumissa ympäri saaren.

Josen lahjojen ei kuitenkaan ollut tarkoitus rajoittua vain yhteen ryhmään. Hän jatkoi uraansa maineikkaan Compañía de Danzas Tradicionales de Cuba JJ:n kanssa, vahvistaen entisestään asemaansa monipuolisena ja menestyneenä tanssijana. Tämä kokemus vei hänet jopa Afrikkaan, missä hän osallistui arvostettuun kansantanssin kulttuurifestivaaliin jakaen kulttuuriperintöään kansainvälisen yleisön kanssa.

Josen rakkaus tanssiin ei kuitenkaan rajoitu pelkästään lavalle. Palattuaan takaisin Kuubaan hän löysi uuden intohimon: opettamisen. Tarttuvalla innostuksella ja rajattoman energialla hän jakoi tietojaan ulkomaalaisten vierailijoiden kanssa, johdattaen heidät salsan, cha-cha-chán, mambon, rumban ja jopa reggaetonin pulppuaviin rytmeihin. Hänen tunneilla ei ollut kyse vain askelista; ne koskivat tanssin ilon välittämistä, sitä itseään olemusta, joka oli alun perin hänet vanginnut.

Mailevis Ortega

Mailevisin tarina on kudottu rikkaasta artemislaisesta kulttuuriperinteestä Kuubasta. Jo nuoresta iästä lähtien häntä kiehtoi baletin armollinen maailma. Ensimmäiset askeleensa lavalla loivat pohjan elinikäiselle rakkaudelle tanssiin. Kun Mailevis kasvoi, hänen intohimonsa laajeni käsittämään myös perinteisten kuubalaisten tanssien energian. Tämä tutkimusmatka ei ollut vain askelten oppimista; se oli löytöretki, tapa yhdistää juuriinsa ja ilmaista itseään liikkeen kautta.

Mailevisin omistautuminen tanssille ei jäänyt vain harjoitussaliin. Opiskelujen jälkeen hän otti rohkean askeleen ja liittyi maineikkaaseen Varaderon Cabaret Continental -kabareehen esiintyväksi tanssijaksi. Täällä hän hioi esiintymiskykyjään lumoten yleisöä energisillä ja vaikuttavilla tanssirutiineillaan. Vuosien varrella hän on kasvanut viehättäväksi esiintyjäksi, jonka lahjakkuus ja karisma ovat jättäneet pysyvän vaikutuksen.

Mutta Mailevisin halu jakaa tanssi-intohimoaan ulottuu teatterivalojen ulkopuolelle. Hän löysi uuden kutsumuksen opettamisesta. Hänen oppitunnit ovat osoitus hänen tarkkuudestaan. Hän suunnittelee jokaisen session huolellisesti varmistaen, että hänen oppilaansa saavat monipuolisen tanssiopetuksen.

Tekniikka ei kuitenkaan ole Mailevisille kaikki. Hän tuo jokaiselle tunnille tarttuvan innostuksen. Hänen omistautumisensa näkyy, kun hän kaataa sydämensä ja energiansa oppilaidensa ohjaamiseen.

Tanssin iloa ei vain opeteta hänen tunneillaan; se on osa häntä itseään. Mailevisin läsnäolo on taattu auringonpaiste, joka säteilee lämpöä ja rohkaisua kaikille ympärillä oleville. Hänen oppilaat eivät lähde vain parempien tanssitaitojen kanssa, vaan myös uudella arvostuksella pelkästä liikkumisen ilosta.

Pinja Simola


Pinja on tanssinut erilaisia tanssityylejä jo varhain, ja hänen lapsuutensa oli pirouettien, hyppyjen ja synkronoitujen rutiinien kaleidoskooppi. Vuonna 2016 hänen elämäänsä astui kuitenkin bachata, jonka aistillinen rytmi ja kiehtova jalkatyö saivat hänet loitsuun, joka vei hänen sydämensä täysin. Siitä hetkestä lähtien bachatasta tuli enemmän kuin pelkkä tanssi; se oli intohimo, joka sytytti tulen hänen sisällään.

Siitä lähtien Pinja on omistautunut bachatan taidon hallitsemiselle. Hän on ahminut opetusvideoita, osallistunut maailmankuulujen bachatatanssijoiden vetämiin työpajoihin ja harjoitellut väsymättä analysoiden tarkasti suurten tanssijoiden liikkeitä. Hän ei kuitenkaan keskittynyt vain ulkoa opetteluun, vaan halusi tehdä näistä tekniikoista omansa, tuoda niihin oman persoonallisuutensa ja tyylinsä. Tämä omistautuminen ei rajoittunut vain tanssilattialle. Pinjan rakkaus bachataa ja sen musiikkia kohtaan ulottuu hänen oman esiintymisensä ulkopuolelle. Hänestä on tullut kysytty bachata-dj sekä Suomessa että ulkomailla. Pyörittämällä tarttuvia kappaleita klubeilla ja tapahtumissa hän luo tunnelman, joka pakottaa kehot liikkumaan ja sydämet liittymään rytmiin.

Pinjan taiteellinen matka ei ole rajoittunut soolouralle. Vuodesta 2015 lähtien hän on viihtynyt itsenäisenä tanssijana ja ryhmäliikunnanohjaajana ja jakanut rakkauttaan tanssiin ihmisten kanssa ympäri Suomea. Hänen opetusfilosofiansa on kaunis sekoitus teknistä osaamista ja puhdasta hauskanpitoa. Vaikka hän korostaa oikean bachatatekniikan merkitystä, hänen tunneillaan on iloista energiaa, joka takaa, että kaikilla on hauskaa. Tämä tarttuva innostus yhdistettynä hänen selkeään ja laadukkaaseen opetukseensa takaa sen, että Pinjan oppilaat lähtevät hänen tunneiltaan paitsi parantuneina tanssitaitoina, myös uudella arvostuksella bachatan taikaa kohtaan.

San Miguel

Kuubalainen San Miguel on suomalaisen salsan pioneeri. Vuonna 1993 hän otti rohkean askeleen ja perusti Suomen ensimmäisen salsatanssikoulun, Tanssikoulu Baila Bailan. Kyse ei ollut vain studion avaamisesta, vaan elinvoimaisen tanssiyhteisön siementen istuttamisesta. San Miguelin matka salsan pariin alkoi jo aiemmin, vuonna 1992, kun hän muutti Suomeen ja toi mukanaan tämän latinotanssin tarttuvan energian. Hän ei ollut vain intohimoinen tanssija, vaan hänellä oli lahja jakaa tietämystään ja rakkauttaan salsaa kohtaan muiden kanssa.

Hänen omistautumisensa tuotti nopeasti tulosta. San Miguelin tunnit houkuttelivat yhä enemmän oppilaita, jotka halusivat oppia salsan huikeita jalkatöitä ja valloittavia rytmejä. Hänen vaikutuksensa ulottui kauas Baila Bailan seinien ulkopuolelle. San Miguelista tuli vakiokohde salsatapahtumissa eri puolilla Suomea, sekä kiehtovana esiintyjänä että haluttuna opettajana. Hänen lahjakkuutensa ei jäänyt huomaamatta. Vuosina 2001 ja 2004 hän voitti arvostetun pohjoismaisen salsa-mestaruuden, mikä on osoitus hänen poikkeuksellisista taidoistaan. Hän vahvisti valta-asemaansa entisestään, kun hän voitti myös salsan Suomen mestaruuskilpailut vuonna 2004.

Vuosien kokemus on hionut San Miguelin opetustyyliä. Hän on mestari luomaan hauskan ja haastavan oppimisympäristön. Hänen oppilaansa kehuvat jatkuvasti hänen kykyään pilkkoa monimutkaiset liikkeet helposti ymmärrettäviksi vaiheiksi. Tämä yhdistettynä hänen tarttuvaan innostukseensa tekee salsan oppimisesta nautinnollisen ja palkitsevan kokemuksen. San Miguelin vaikutus ulottuu kuitenkin pelkkää opetusta pidemmälle. Baila Bailan perustajana hänestä on tullut keskeinen hahmo suomalaisessa salsamaailmassa. Hänen laaja tietämyksensä paikallisesta skeneestä tekee hänestä arvokkaan resurssin niin oppilaille kuin tanssikollegoillekin. Hänet tunnetaan vankkumattomasta tuestaan ja halukkuudestaan auttaa kaikkia salsasta innostuneita. Olitpa sitten täysin aloittelija tai kokenut tanssija, joka haluaa hioa taitojaan, San Miguel tarjoaa tervetulleen ympäristön, jossa voit oppia, kasvaa ja tulla osaksi Suomen elinvoimaista salsayhteisöä. Hän tarjoaa myös laajemman valikoiman muita tanssityylejä kuin salsaa, erikoistuen bachataan ja kizombaan, mikä takaa, että Baila Bailassa on jokaiselle jotakin.

Yasser Sarria

Yasserin intohimo tanssia kohtaan alkoi jo varhain, ja se kukoisti hänen elinvoimaisessa kotimaassaan Kuubassa. Hänen jalkansa liikkuivat jo nuoresta pitäen hänen kuubalaisten juuriensa rytmissä. Häntä ei vain viehättänyt tanssi, vaan hän kaipasi syvällistä ymmärrystä.

Yasser uppoutui kuubalaisten populaari- ja kansantanssien rikkaaseen kudokseen ja kävi lukuisia kursseja hioakseen taitojaan. Tämä omistautuminen ei ollut yksinäistä. Hänestä tuli useiden kuubalaisten tanssiryhmien jäsen, ja hän jakoi rakkautensa liikuntaan yhteisönsä kanssa.

Yli 15 vuoden kokemuksen myötä Yasser ei pitänyt kykyjään vain Kuuban rajojen sisällä. Hän toi tarttuvan energiansa ja valloittavat esityksensä Suomeen ja ympäri Eurooppaa. Baila Bailassa oppilaita tervehtii yksi studion energisimmistä ja iloisimmista kasvoista: Yasser.

Hänen oppituntinsa ovat legendaarisia tarttuvasta energiastaan - hän ei vain opeta askeleita, vaan sytyttää oppilaiden intohimon tanssimista kohtaan. Tämä elinvoimaisuus näkyy hänen ainutlaatuisessa tanssityylissään, joka on yhdistelmä voimakasta afrokuubalaista perinnettä ja kansantanssin sähköistävää sykettä.

Yasser ei ole vain tanssija, hän on silta, joka yhdistää kulttuurit liikkeen universaalin kielen avulla.

Yuniel Dieguez

Yuniel ei ole vain tanssinopettaja, vaan hän on kuubalaisen rytmin elävä ruumiillistuma. Hänellä on yli 19 vuoden kokemus, ja hän on Dance School Cuban sydän ja sielu, paikka, jossa hän vuodattaa intohimonsa jokaiseen oppilaaseen. Hänen matkansa alkoi hänen kotimaassaan Kuubassa, jossa salsan tarttuva energia täytti ilman. Casa de la Culturasta tuli hänen harjoittelupaikkansa, jossa hän hioi taitojaan tunnettujen opettajien valvovien silmien alla. Mutta Yuniel ei tyytynyt vain askelten opetteluun. Hän kaipasi esiintymisen sykkivää energiaa, nousi lavalle tanssijana ja sähköisti Havannan klubeja DJ:nä ja juontajana.

Tämä monipuolinen kokemus ei ollut sattumaa. Yunielilla oli etuoikeus oppia salsatanssin suurmiehiltä, kuten Juan Gomezilta, ja hän omaksui tekniikan lisäksi myös tämän kiehtovan taidemuodon ytimen.

Hänen lahjakkuutensa ei jäänyt huomaamatta. Yunielin palkintokaapissa on lukuisia salsakilpailuvoittoja, jotka ovat osoitus hänen omistautumisestaan ja häikäisevästä jalkatyöstään. Hänen maineensa taitavana opettajana levisi Kuuban rajojen ulkopuolelle, ja hän teki yhteistyötä kansainvälisten tanssiryhmien kanssa. Viimeksi hän toi asiantuntemuksensa maailmankuuluun Proyecto Rueda De Casinoon, jossa hän sekä tanssi että jakoi tietojaan innokkaille oppilaille.

Yunielin lähestymistapa opettamiseen on yhtä kiehtova kuin hänen tanssityylinsä. Hänet tunnetaan tarttuvasta energiastaan, selkeistä selityksistään, jotka saavat monimutkaisimmatkin liikkeet näyttämään vaivattomilta, ja kyvystään herättää oppilaissaan luottamusta. Hänen oppituntinsa ovat enemmän kuin pelkkiä askeleita; ne ovat matka kuubalaisen kulttuurin ytimeen, jossa musiikki ja liike yhdistyvät. Yunielin oppilaat eivät lähde tanssimaan vain uusien taitojen kanssa, vaan myös tanssin ilon ja vapauden uudenlaisen arvostuksen kanssa.