iLmoittautumisohjeet

HUOM! Ennakkomyynti loppuu torstaina 28.3. klo 09.00. Tämän jälkeen lippuja/passeja voi ainoastaan ostaa ovelta. Huomiothan, että festival full pass ja bachata full passien hinnat nousevat ennakkomyynnin loputtua.

HUOM! OSA KESKITASON/JATKOTASON TUNNEISTA ON JO TÄYTEEN BUUKATTU (TÄYTEEN BUUKATTUIHIN PARITUNTEIHIN HYVÄKSYTÄÄN VAIN VIEJIÄ) TARKISTA LISÄTIEDOT WWW.SALSAFESTIVAL.FI.

1.

Osta ensin haluamasi salsafestivaali 2024 -lippu verkkokaupasta. Kirjautumista ei tarvita. Lue rekisteröitymisohjeet kokonaan läpi ennen kuin ostat lippusi Helsingin Salsa Festival 2024 -tapahtumaan!

2.

Ilmoittaudu festivaalitunneille varausjärjestelmä Bsportin TAI Tanssikoulu Baila Baila -sovelluksen kautta. Lue ensin alla olevat ohjeet. Helpoin tapa ilmoittautua festivaalin työpajoihin on Tanssikoulu Baila Baila -sovelluksen kautta.

Kun olemme vastaanottaneet maksun verkkokaupan bailabailary.fi kautta, lisäämme festivaalilipun/-liput sinulle Baila Bailan varausjärjestelmään Bsport. Lisäämme ne käyttämällä samaa sähköpostia, jolla ostit tuotteen. Voit ilmoittautua tunneille kirjautumalla Bsportiin joko nykyisillä tunnuksillasi TAI valitsemalla "unohdin salasanan" ja käyttämällä sähköpostiasi saadaksesi uuden salasanan ja kirjautumalla sisään. ÄLÄ luo uutta profiilia, koska olemme jo luoneet sellaisen, jos emme löydä olemassa olevaa profiilia annetulla sähköpostilla. Jos et näe tuotetta tililläsi 5 päivän kuluessa ostosta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: info@bailabailayhdistys.fi. Huomaa, että tämä prosessi tehdään manuaalisesti.

HUOM! Jos olet ostanut useita lippuja omalla nimelläsi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@bailabailayhdistys.fi ja ilmoita toisen henkilön nimi ja sähköpostiosoite, jotta voimme lisätä tuotteet hänen tililleen.

REkisteröityminen verkkoselaimella

Kun olet kirjautunut sisään, klikkaa "Tanssikoulu Baila Baila" vasemmalla alhaalla.

Koska olemme jo lisänneet tuotteen (jonka olet maksanut) tilillesi, voit mennä suoraan "kalenteriin" ja valita haluamasi tunnit. Klikkaa luokkaa ja "varaa".

Voit tarkastella varauksiasi klikkaamalla nimeäsi oikeassa yläkulmassa ja sitten "tilini". Voit peruuttaa varauksesi klikkaamalla "peruutus".

rekisteröityminenbaila baila -sovelluksen kautta

Kun olet kirjautunut sisään, klikkaa vasemmalla alhaalla olevaa "kalenteria".

Koska olemme jo lisänneet tuotteen (jonka olet maksanut) tilillesi, voit siirtyä suoraan "kalenteriin" ja valita haluamasi tunnit. Klikkaa luokkaa ja "varaa".

Voit tarkastella varauksiasi klikkaamalla "varaukset" vasemmalla alhaalla. Sieltä voit tarkastella varauksiasi ja peruuttaa tunnin klikkaamalla "peruutus" ja sitten "vahvista".

muista ilmoittautua, jotta pääset haluamallesi tunnille!

HUOM! On tärkeää ilmoittautua tunneille, sillä ne voivat täyttyä. Voit toki vaihtaa Aleksanterin teatterin (välikurssi) luokkaa, jos muissa luokissa on tilaa ilmoittamatta siitä henkilökunnalle. Baila Bailan aloittelevat tanssijat voivat myös vaihtaa luokkaa, jos tilaa on, mutta muutoksesta on ilmoitettava Baila Bailan henkilökunnalle.